Nyíregyházi SzC Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma

"A jövő Veled kezdődik" különdíjasa lett iskolánk csapata

primomkulondij 0004A nyíregyházi Primom Alapítvány különdíjasa a Nyíregyházi SZC Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma csapata .

„A jövő Veled kezdődik” Az Országos Középiskolás Diákvállalkozó Vetélkedő a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által másodszor is kiírt versenyfelhívás, melyen a Széchenyi 4 fős csapata eredményesen szerepelt.

 

A versenyfeladat, hogy a csapatok elméleti síkon alapítanak egy vállalkozást, elkészítik annak üzleti tervét, leforgatják a vállalkozás reklámfilmjét és mindeközben tudásukat gazdagítják.

Mi a SZIKSZI csapatának négy tagja (Kiss Kristóf, Dublinszki Miklós, Gönczy Gergő, Zsadányi Erik) úgy döntöttünk megmérettetjük magunkat ezen a versenyen. Ehhez felkértük felkészítő tanárunknak Radványiné Onder Éva tanárnőt, aki szívesen mondott igent csapatunknak.

Csapatunk vállalkozása a Fantextik Kft., vállalkozásunk fő tevékenysége: a különböző textíliák árusítása és azokhoz kapcsolódó szolgáltatások, valamint a lakberendezés.

Vállalatunk bemutatkozása:
„Minden ember célja, hogy családját minél nagyobb kényelembe helyezhesse, olykor-olykor ez bizony nagyon meg tudja terhelni az ember pénztárcáját. Az állam által meghirdetett Családi Otthonteremtési Kedvezménynek köszönhetően fellendült az építőipar. A tetemes költségek ellenére szeretnénk a fiatal családok terheit csökkenteni ingyenes tanácsadásainkkal és kiváló de ugyanakkor megfizethető termékválasztékunkkal. Csapatunk azon dolgozik, hogy partnereinkkel együtt minél kompaktabb termékkört kínáljunk, ami megkönnyíti a döntést, szem előtt tartva a választás lehetőségét.”

126 csapat küldött be pályázatot a versenyre, melyen a SZIKSZI csapata a „Fantasztikus négyes” a közönségszavazás második helyén végzett, így bár nem jutott be a nemzeti döntőbe, de a top 15-ös helyen végzett és különdíjas lett.

A különdíjat a nyíregyházi Primom Alapítvány képviselője Jászai Menyhért alpolgármester úr jelenlétében 2018. március 22.-én ünnepélyes keretek között adta át a Széchényi csapatának mint a legjobb eredményt elért Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakgimnáziumi csapatnak.
A csapat továbbá meghívást kapott az országos döntőre, mint vendég. Az eseményre a budapesti The Aquincum Hotelben került sor, 2018. március 24-én. Az esemény meghívott vendége Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter úr volt.

primomkulondij 0002

primomkulondij 0001

primomkulondij 0003

primomkulondij 0004

Zsadányi Erik
10. A


Telefonszámunk:
(70) 1995 667


Adója 1%-át ajánlja fel iskolánk alapítványának:
Széchenyi 75 Alapítvány, Nyíregyháza
19210094-1-15

Aktuális osztályórarendek 2018/19-es tanév

Iskolai teljes órarend PDF formátumban